Parc de joacă pentru copii, în centrul Sătmarului (galerie foto)

parcjoaca1parcjoaca2parcjoaca3 parcjoaca8 parcjoaca7 parcjoaca6 parcjoaca5 parcjoaca4
Azi, 10 iunie, conducerea Primăriei Satu Mare a inaugurat un nou loc de joacă pentru copii. Spaţiul se află pe Bulevardul Transilvania, în vecinătatea casieriei RDS. 

La inaugurare au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici, respectiv administratorul public, Dan Băbuţ. Potrivit celor declarate de Coica „acesta este un model de parc de joacă pentru copii pe care dorim să-l implementăm şi la nivelul altor cartiere. Fac apel la simţul civic al sătmărenilor spunându-le că parcul este pentru copii iar accesul cu câini este interzis”.

În luarea de cuvânt Marcela Papici a subliniat faptul că parcul de joacă este destinat copiilor până la vârsta de 10 ani. „Acest teren, timp de 20 de ani a fost zonă moartă. Având în vedere gardul viu care împrejmuieşte locul, acesta oferă o anumită protecţie pentru copii. Valoarea investiţiei este de aproximativ 30.000 de euro, din care 15.000 euro reprezintă contribuţia Primăriei Satu Mare iar restul de aproximativ 15.000 euro a fost sponsorizată de Fundaţia „Cordis Mundi” din Braşov. Elementul de noutate faţă de alte locuri de joacă existente în oraş este îl reprezintă suprafaţa de cauciuc mărunţit care scade riscul de accidentare”.

 

Un Comentariu la "Parc de joacă pentru copii, în centrul Sătmarului (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.