Ziua Colegiului Naţional „Doamna Stanca”

cn-stanca2cn-stanca1cn-stanca
Ziua Colegiului „Doamna Stanca” a fost marcată azi, 7 iunie, printr-o serie de evenimente la care au participat, alături de elevii şcolii, foşti şi actuali dascăli a instituţiei de învăţământ dar şi foşti elevi care au venit să viziteze liceul la care au studiat.

În curtea colegiului s-a desfăşurat concursul „Stanca are talent”, în cadrul căruia au evoluat în faţa juriului elevii şcolii care au simţit că au măcar o fărâmă de talent care să-i recomande pentru a participa la o astfel de competiţie.

Tot în cursul zilei de azi a fost inaugurată şi noua bibliotecă a şcolii care a primit numele de „Dr. Vasile Lucaciu”. Inaugurarea a avut loc în prezenţa foştilor şi actualilor dascăli ai şcolii, dar şi ai reprezentanţilor instituţiilor de cultură din municipiu. La inaugurare a participat şi protopopul ortodox, Ioan Socolan care a oficiat o scurtă slujbă religioasă.
Cu începere de la ora 12.00 au fost primiţi absolvenţii şcolilor gimnaziale din judeţ cărora li s-a prezentat oferta educaţională a liceului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.