„Gala Olimpicilor Sătmăreni” – odă adusă excelenţei (galerie foto)

olimpici12
olimpici01 olimpici02 olimpici03 olimpici04 olimpici05 olimpici06 olimpici07 olimpici08 olimpici09 olimpici10 olimpici11 olimpici13 olimpici14 olimpici15 olimpici16 olimpici17 olimpici18 olimpici19 olimpici20

Gândită ca o odă adusă excelenţei „Gala Olimpicilor Sătmăreni” a reunit în această seară sute de profesori şi elevi care au obţinut rezultate deosebite la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Evenimentul organizat în premieră la Satu Mare a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor.

La gală au participat consilierul ministrului Educaţiei, Stelian Fedorca, deputatul Ovidiu Silaghi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, viceprimarii municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca şi Marcela Papici, inspectori şcolari, dascăli, elevi, părinţi şi bunici care au venit să participe la această sărbătoarea a excelenţei. Totodată, în cadrul galei a intrat în direct pentru a-şi transmite mesajul de felicitare adresat copiilor respectiv dascălilor şi ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Elevii şi dascălii şi-au dat întâlnire la ora 18.00, în Pasajul „Corneliu Coposu” de unde au pornit, în ritmurile fanfarei spre Casa de Cultură a Sindicatelor. Înainte de a intra în sala de spectacole, sărbătoriţii serii au fost invitaţi pe covorul roşu, special amplasat cu această ocazie pentru a le oferi şansa de a-şi face „intrarea triumfală” în sală. Nu înainte însă de a primi câte un fir de trandafir şi a se semna în cartea de onoare.

Potrivit celor declarate de inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, Mariana Roman, în cadrul galei de azi (7 iunie) au fost premiaţi un număr de 187 de elevi care s-au calificat la olimpiadele naţionale, respectiv 152 de profesori care i-au pregătit şi însoţit la aceste competiţii.

Premiile au constat în diplome, plachete, cupe şi sume de bani, acestea din urmă oferite elevilor care s-au clasat pe primele trei locuri în cadrul concursurilor naţionale.

Un Comentariu la "„Gala Olimpicilor Sătmăreni” – odă adusă excelenţei (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.