Au dat iama în beciurile unor blocuri din Satu Mare

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au reţinut miercuri, 5 iunie, doi tineri de 21 şi 27 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din dependinţe şi anexe ale unor imobile.

Cei doi tineri au fost depistaţi în cadrul unor acţiuni derulate tocmai în scopul prevenirii sustragerii de bunuri din beciurile blocurilor, mai mulţi locatari reclamând la Poliţie comiterea unor asemenea fapte. Au fost legitimate în cadrul acestor activităţi aproape 50 de persoane, unele fiind conduse la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. În cazul a doi suspecţi s-a probat comiterea a cinci infracţiuni de furt, luându-se faţă de aceştia şi măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că Miklos F., de 27 de ani şi Attila V., de 21 de ani, amândoi din Satu Mare, au intrat în beciurile unor blocuri din municipiu, precum şi în curtea a două imobile în construcţie, de unde au furat aparatură electrică, unelte şi alte bunuri. Prejudiciul total cauzat de suspecţi depăşeşte suma de 10.000 lei, o parte din bunuri fiind însă găsite şi restituite proprietarilor.

Cei doi suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, poliţiştii continuând investigaţiile pentru a stabili dacă aceştia nu au mai fost implicaţi şi în comiterea altor furturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.