O oază de relaxare la intrarea în Crucişor

Crucisor2Crucisor2 Crucisor8 Crucisor7
Dacă simţiţi nevoia de a ieşi din cotidianul urban sau pur şi simplu doriţi să vă dăruiţi câteva ore linişte într-un mediu relaxant sunteţi aşteptat la DiscoClub Piscina Autonight, situat la intrarea în Crucişor.

Clienţii sunt aşteptaţi atât cu muzică bună cât şi cu servicii ireproşabile oferite de un personal calificat. Localul dispune şi de două piscine în aer liber, una pentru copii şi alta pentru adulţi, cu apă încălzită la 27 de grade Celsius. Potrivit administratorului firmei, Marius Moş, localul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 11.00-21.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00 şi 24.00. Totodată, în weekend-uri (şi nu numai) distracţia este la maxim având în vedere discotecile organizate în incinta localului.

De asemenea, preţurile bat orice concurenţă având în vedere că biletul pe zi pentru adulţi este de 10 lei iar pentru copii de 5 lei. Pe lângă cele două piscine, localul vă aşteaptă cu un bar, terase în aer liber, şezlonguri, muzică de calitate dar şi multe … multe surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.