Interlopi reţinuţi cu focuri de armă în Satu Mare

Interlopi1
Şase persoane din Bihor şi Arad au fost surprinse în flagrant, în municipiul Satu Mare, în noaptea de joi, 30 spre vineri, 31 mai de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, în timp ce încercau să cumpere 60.000 de pachete de ţigarete, folosind hârtii decupate din ziare, în loc de bani.

Joi, 30 mai, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, împreună cu cei de la SCCO Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale al IPJ Bihor, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au prins în flagrant şase persoane suspectate că intenţionau să cumpere ţigarete netimbrate, de contrabandă, în schimbul sumei de 55.000 de euro.

Suspecţii, cu vârste între 30 şi 45 de ani, din judeţele Bihor şi Arad, au fost surprinşi în momentul în care încercau să cumpere 60.000 de pachete de ţigarete de contrabandă, în schimbul sumei de 55.000 de euro, folosind metoda “capac”, respectiv hârtii decupate din ziare, în loc de bani.

În timpul prinderii în flagrant s-a folosit armamentul din dotare, prin executarea focului în plan vertical, în conformitate cu prevederile legale, întrucât suspecţii au opus rezistenţă şi au încercat să fugă.

Cei şase suspecţi au fost prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

4 Comentarii la "Interlopi reţinuţi cu focuri de armă în Satu Mare"

      Leave a Reply

      Your email address will not be published.

      Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.