Cadouri pentru copii din partea femeilor social-democrate

OFSD2

„Ziua Internaţională a Copilului”, sărbătorită în fiecare an pe 1 iunie, a fost marcată azi, 31 mai, de femeile social-democrate din Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare. Însă acţiunile continuă şi sâmbătă, 1 iunie, la Satu Mare, Carei, Negresti-Oaş şi Tăşnad.

Azi, începând cu ora 11.00, OFSD Satu Mare s-a deplasat la secţiile de Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică ale SJU Satu Mare unde doamnele social-democrate au oferit 70 de cadouri copiilor internaţi aici, pachetele constând în jucării şi dulciuri. Doamnele s-au deplasat apoi la Casa de tip familial „Maria” din municipiul Satu Mare, unde au fost aşteptate de cei 20 de copii instituţionalizaţi aici.

Manifestările continuă azi la Carei unde de la ora 18.00, OFSD Carei vor participa la serbarea organizată de Casele de copii „Speranţa” şi „Violeta” din localitate, după care vor oferi cadouri celor 20 de copii instituţionalizaţi aici.

Sîmbătă, 1iunie, la Tăşnad, OFSD se va deplasa la secţia de Pediatrie a spitalului din oraş oferind cadouri copiilor aflaţi în îngrijire.

În această acţiune este angrenată şi OFSD din Negreşti-Oaş care azi şi mâine oferă cadouri copiilor din cartierele oraşului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.