„Cu viaţa mea apăr viaţa” – etapa judeţeană

Concurs5

Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhard” din municipiul Satu Mare, a găzduit miercuri, 29 mai, etapa judeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”, organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” al judeţului Satu Mare.

În cadrul competiţiei s-au înscris un număr de cinci echipaje de gimnaziu (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Liceul Tehnologic Ardud, Şcoala Gimnaziala „Dr. Vasile Lucaciu”, Şcoala Gimnaziala „Octavian Goga”, Şcoala Gimnazială Tăşnad), respectiv cinci echipaje de liceu (Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „G.M. Palade”, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, Colegiul Tehnic „Simion Bărnuţiu” Carei, Liceul „Ioniţă G. Andron” Negreşti-Oaş, Liceul Tehnologic Ardud).

Concursul a fost unul extrem de disputat şi s-a desfăşurat pe parcursul a trei probe: o probă teoretică şi două probe practice: „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de m”, respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

În urma desfăşurării probelor de concurs clasamentul a fost următorul:

Gimnaziu:

Locul I – Şcoala Gimnaziala „Octavian Goga”

Locul II – Şcoala Gimnazială Tăşnad

Locul III – Liceul Tehnologic Ardud

Liceu:

Locul I – Colegiul Tehnic „Simion Bărnuţiu” Carei

Locul II – Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” Negreşti-Oaş,

Locul III – Liceul Tehnologic Ardud.

Echipajele care s-au clasat pe primele locuri atât la gimnaziu cât şi la liceu vor participa la etapa pe regiune de dezvoltare, care va avea loc în ultima decadă a semestrului II al anului de învăţământ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.