Ceasuri contrafăcute scoase la vânzare la Piaţa de vechituri

Ceasuri
Miercuri, 29 mai, în jurul orei 10.00, în timp ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de vechituri din municipiul Satu Mare, jandarmii au surprins un bărbat care oferea spre vânzare ceasuri care purtau însemnele unor mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.
În urma verificărilor, jandarmii l-au identificat pe Virgil D., în vârstă de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, care oferea spre vânzare ceasuri inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. S-a luat măsura ridicării produselor şi depunerii acestora la Camera de corpuri delicte a IJJ Satu Mare.
Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de “punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin.1, lit.b, din Legea nr. 84 din 1998 republicată privind privind marcile si indicatiile geografice, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.