Ce spune Tăriceanu, despre excluderile din PNL

tariceanu

Senatorul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat ca excluderea lui Andrei Chiliman din PNL i-a lăsat un gust amar, el arătând ca a asistat la “o execuţie publică” a unui vechi membru liberal şi că problema la situaţia dificilă în care se găseşte PNL trebuie cautată în relaţia sa cu PSD.
“Situaţia de ieri, din PNL, vă spun sincer, mi-a lăsat un gust amar. Sunt trist ca am fost nevoit într-un fel, sa spun aşa, să asist la o execuţie publică a unuia dintre colegii mei, vechi membru al PNL. Cred că PNL se găseşte într-o situaţie dificilă, care ar trebui analizată dintr-o altă perspectivă”, a spus Tăriceanu, potrivit mediafax.ro.

El a arătat că pentru unii s-ar putea ca excluderea lui Andrei Chiliman să pară ca o formulă de a găsi un ţap ispăşitor pentru situaţia nu tocmai confortabilă în care este PNL azi, dar că, în opinia sa, problema trebuie cautată în ceea ce înseamnă relaţia în cadrul USL şi raporturile cu PSD, în condiţiile în care PNL doreşte ca viitorul preşedinte al României să fie ales din rândurile sale.

citeste continuarea stirii pe pesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.