„Educaţie rutieră. Educaţie pentru viaţă” – etapa judeţeană

concurs
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ), cu sprijinul filialei sătmărene al ACR, au organizat azi, 28 mai, etapa județeană a concursului pe teme de circulație „Educație rutieră. Educație pentru viață”. Competiţia s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Mircea Eliade” din Satu Mare.

La cele patru probe ale concursului (poligon, parc școală, arbitraj și teorie) au participat cinci echipaje formate din elevi de gimnaziu și de liceu. În urma întrecerilor, județul Satu Mare va fi reprezentat la faza națională de echipajul clasat pe locul I compus din Iulian Câcău (locul I la proba de arbitraj) și Alex Chențian (locul I la proba de teorie), elevi ai Colegiului Național „Doamna Stanca” Satu Mare și Adrian Micaș (locul I la proba de poligon), respectiv Daniel Bonțidean (locul I la proba de parc școală), reprezentații Școlii Gimnaziale „Mircea Eliade” Satu Mare, coordonați de profesorul Cornel Hebriștean.

Cupele, medaliile și diplomele au fost asigurate de ACR filiala Satu Mare, fiecare participant la concurs bucurându-se de rezultatele obținute chiar dacă nu s-a urcat pe podium.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.