Pregătiri pentru „Zilele Oraşului Satu Mare”

simion-coica

În perioada desfăşurării evenimentelor ocazionate de „Zilele Oraşului Satu Mare” circulaţia va fi restricţionată în zona centrală a municipiului. Măsurile luate pentru desfăşurarea în condiţii optime a şirului de evenimente au fost prezentate de către edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 24 mai, în sala de şedinţe a Consiliului Local. La întâlnirea cu presa a participat şi directorul SC Trasurban Satu Mare, Simion Ivan.

Începând de sâmbătă, 1 iunie, ora 05.00 până luni, 3 iunie, ora 05.00, se interzice accesul în Piaţa Libertăţii:

– de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja
– pe strada 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu strada Gheorghe Doja
– pe strada Horea în totalitate
– pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Iuliu Maniu spre Hotel “Aurora”
– pe strada Păstrăvului de la intersecţia cu Petru Bran
– pe strada Decebal colţ cu strada Micu Klein
– pe strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu străzile Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu.

Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013.

În a doua parte a conferinţei de presă, Dorel Coica împreună cu directorul Trasurban au prezentat programul autobuzelor pe raza municipiului Satu Mare. Astfel, în perioada “Zilelor Oraşului Satu Mare”, transportul înm comun se va desfăşura potrivit următorului program:

În perioada 31 mai – 2 iunie

– Liniile 1,13,15 și Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania – Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe strada Mihai Viteazul.

Vor fi stații facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de Frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.
– Liniile 2, 11,12 și 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

– Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

– Liniile 5 și 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.

– Linia 29 va avea capăt de linie la Piața nr 1.

Duminică va circula cursă specială gratuită pe traseul Drumul Careiului stația Lebăda – Hotelul Dana I între orele 14.00 – 24.00 cu porniri de la Lebăda la orele fixe și la 30 de minute iar de la Hotel Dana 1 la 15 și la 45 de minute.

De asemenea, începând cu data de 1 iunie 2013 traseul liniei nr. 3, Carpaţi II, strada Bariţiu se prelungeste până la Parcul Acvatic Aquastar de pe strada Gorunului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.