ACR Satu Mare, apreciat la nivel naţional

ACR1

În perioada 17-19 mai, la ACR Alba Iulia a avut loc în premieră naţională un training “FIA INSTITUTE-OFFICIAL SAFETY TRAINIG PROGRAME” – la care au participat cei mai titraţi arbitri de automobilism din România, training susţinut de o comisie alcătuită din reprezentanţi ai Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jodizylstra şi Michael Smith, din Australia. La această întâlnire au luat parte şi patru arbitri de automobilism din Satu Mare.

În cadrul training-ului s-au prezentat şi dezbătut problemele ivite în ultima perioadă în automobilismul sportiv mondial, noi prevederi regulamentare de organizare şi desfăşurare a competiţiilor sportive automobilstice, inclusiv de ordin tehnic, s-a făcut o evaluare a arbitrajului la nivelul ţării noastre, şi a sportului automobilstic şi de karting românesc, din care a reieşit faptul că oficialii din colegiile ACR-CNAK sunt cei mai titraţi şi profesionişti oficiali din România, singurii capabili de a face faţă cu succes concursurilor naţionale şi internaţionale. De asemenea, un număr de 12 dintre cei mai profesionişti şi experimentaţi oficiali români ACR-CNAK, au promovat cu succes şi un curs de traineri, formatori de arbitri, fiind la această oră singurii abilitaţi şi acreditaţi pentru formarea şi perfecţionarea de arbitri în România, printre ei aflându-se şi directorul ACR Satu Mare, Seletye David şi Ioan Nastor, membru în structurile ACR.

La această întâlnire a fost evidenţiat faptul că mişcarea sportivă automobilistică şi de karting organizată de Comisia de Automobilism şi Karting (CAK) din cadrul ACR Satu Mare este una din cea mai puternică şi de tradiţie din ţară.

Briefingul a fost organizat de Autoritatea Sportivă Naţională din România în domeniul sportului automobilistic şi de karting deţinută de ACR, Comisia Naţională de Automobilsim şi Karting sub înaltul patronaj al preşedintelui ACR, Constantin Niculescu, membru în structurile centrale de conducere FIA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.