Partidului Verde Satu Mare are o nouă conducere

Partidul-Verde

Noua conducere a Partidului Verde, filiala Satu Mare alcătuită din preşedintele, Mihaela Pop, vicepreședinta Delia Botârlă, precum și Flaviu Ghirite, președintele pe tineret, au susţinut azi, 20 mai o conferinţă de presă. Întâlnirea cu jurnaliştii a avut loc în sala mica de şedinţe a Palatului Administrativ. 

Noua preşedintă, Mihaela Pop, are 29 de ani și este licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene. Potrivit acesteia, Partidul Verde luptă pentru o societate sănătoasă și legături sănătoase între membri care alcătuiesc o comunitate. “Verzii” doresc să pună accentul pe protecția socială, pe viața oamenilor și promovează traiul într-un mediu curat. “Credem că toți oamenii au dreptul la propriile lor alegeri, iar libertatea aceasta are o dimensiune socială, culturală și spirituală care trebuie să fie garantată prin lege. Noi dorim să oferim posibilitatea ca toți să-și câștige traiul și să poată duce o viață demnă. Vom lupta pentru aceasta”, a declarat Mihaela Pop.

Vicepreședintele Delia Botârlă, are tot 29 de ani și este licențiată în Drept și consultanță juridică. Celălalt vicepreşedinte, Ion Radu a spus că formațiunea dorește promovarea principiilor protecției sociale, a incluziunii în societate a categoriilor sociale defavorizate, egalitatea în plan politic a femeilor și a bărbaților, și speră că se va reuși implementarea acestora cel puțin pe plan local.

În județul Satu Mare, Partidul Verde are 1.500 de membri, la care se adaugă alți 2.000 de simpatizanți. Totodată, formaţiunea politică are un număr de trei consilieri și un viceprimar. Cu privire la alegerile europarlamentare de anul viitor, Partidul Verde se va alia cât mai curând cu Partidul Ecologist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.