UPDATE: A intrat cu mașina între florăresele din centru(foto)

accident-copacaccident-copac2accident-copac3
Un grav accident de circulaţie a avut loc azi dimineaţă (18 mai), în jurul orei 10.00, în Parcul Central din Piaţa Libertăţii. Un şofer a intrat cu maşina într-un copac, acroşând şi o florăreasă.
În urma impactului copacul a fost pur şi simplu rupt în două, prăbuşindu-se peste maşină. Potrivit unor surse neoficiale, şoferul a fost transportat la spital pentru investigaţii. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la SC Florisal SA pentru a îndepărta trunchiul de copac prăbuşit peste maşină.
Vom reveni cu detalii.

UPDATE (0ra 11.40):

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea, atât şoferul cât şi florăreasa au fost transporte cu ambulanţa la spital. Maşina a fost condusă de Vasile F., de 47 de ani. „Bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac care s-a răsturnat peste maşină. Autoturismul scăpat de sub control a acroşat şi o persoană care vindea flori în zonă, o femeie de 38 de ani, transportată, de asemenea, cu ambulanţa la spital. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu etilotestul, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate şi probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, a declarat Cristea.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările comiterii accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.