Expo „Fabricat în Satu Mare” şi-a deschis astăzi porţile (galerie foto)

fabricatinsatumare1fabricatinsatumare2fabricatinsatumare4fabricatinsatumare3 fabricatinsatumare6 fabricatinsatumare5fabricatinsatumare7 fabricatinsatumare8 fabricatinsatumare9 fabricatinsatumare10 fabricatinsatumare11 fabricatinsatumare12 fabricatinsatumare13 fabricatinsatumare14 fabricatinsatumare15 fabricatinsatumare16 fabricatinsatumare17
57 de firme din judeţul nostru dar şi societăţi invitate din Ungaria îşi expun produsele şi îşi prezintă serviciile în cadrul celei de-a IV-a ediţii a expoziţiei „Fabricat în Satu Mare” organizat în acest week-end în oraşul de pe Someş. Evenimentul şi-a deschis porţile azi, 17 mai, în hala de la Piaţa „Rex” din Micro 17.

La deschiderea oficială ce a avut loc de la ora 11.00, au participat deputaţii Octavian Petric (USL) şi Gabor Kereskenyi (UDMR), subprefectul judeţului Satu Mare, Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca, respectiv patronii firmelor prezente la evenimentul din acest an. Expoziţia va fi deschisă până duminică, 19 mai.

În luarea de cuvânt preşedintrele CJ, Adrian Ştef a subliniat faptul că „Fabricat în Satu Mare” nu mai este o simplă expoziţie, ci a devenit deja un brand. „Fabricat în Satu Mare nu este o simplă expoziţie, ci este exprimarea modului de gândire a întreprinzătorilor sătmăreni, un brand sub care se aliniază tot ce produce mai bun economia judeţului Satu Mare”, a declarat Ştef.

După deschiderea oficială a avut loc o prezentare de modă, spectatorii având posibilitatea să vadă creaţiile designerilor de la firmele „Spencer”, respectiv „Inedit”, două mărci reprezentative pentru judeţul Satu Mare. Expoziţia este organizată de Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest în parteneria cu Asociaţia Camera Meşteşugarilor. Evenimentul beneficiază de susţinere financiară din partea CJ şi a Primăriei municipiului Satu Mare.
În cadrul expoziţiei vor avea loc şi mese rotunde dedicate „Managementului schimbării” (sâmbătă) şi „Învăţământului în sistem dual” (duminică), dar şi o serie de momente artistice.

În continuare vă prezentăm programul expoziţiei „Fabricat în Satu Mare”:
Vineri, 17 mai:
Ora 10.00: Parada mașinilor Oldtimer – Centrul vechi al orașului
Ora 13.00: Deschiderea expoziției
Ora 14.00: Loga Dance
Ora 16.00: Masa rotundă: “România – realități și persective economice”
Ora 16.00: Parada mașinilor Oldtimer – Centrul vechi al orașului
Ora 17.30: Passion 4 salsa
Ora 18.30: Loga Dance
Sâmbătă, 18 mai:
Ora 10.00: Workshop dans popular adulți
Ora 13.00: Workshop dans popular copii
Ora 14.30: Workshop sportiv
Ora 16.00: Workshop de tobe
Ora 17.00: Masa rotundă: “Managementul schimbării”
Duminică, 19 mai:
Ora 17.00: Masă rotundă “Învățământul în sistem dual”
Ora 18.00: Parada modei
Ora 19.00: Decernarea diplomelor
Expoziţia va fi deschisă zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

 

2 Comentarii la "Expo „Fabricat în Satu Mare” şi-a deschis astăzi porţile (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.