Sătmăreanca Silvia Török participă la programul „10 pentru FILM”

Silvia-Torok
Cea de-a II-a ediție a programului “10 pentru FILM”, inițiat anul trecut (2012) de TIFF, aduce în atenția publicului zece actori talentați de teatru, care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema, indiferent de vârstă, aflaţi la debut sau cu roluri minore avute deja în producții autohtone.

Printre cei zece actori vizaţi este şi laureata premiului “UNITER” la secţiunea “Debut” din acest an, sătmăreanca noastră, Silvia Török. „10 pentru FILM” se va desfăşura în perioada 6-8 mai. Programul face parte din cadrul Transilvania International Film Festival, organizat anual la Cluj-Napoca.

În cadrul programului actorii vor beneficia de materiale de prezentare (broșuri, fotografii şi clipuri realizate într-un studio profesionist), vor participa la workshopuri şi întâlniri şi vor fi prezentaţi spectatorilor, ziariştilor şi oamenilor din industria filmului. Printre actorii selectaţi se găseşte şi laureata premiului “UNITER” la secţiunea “Debut” din acest an, actriţa de origine sătmăreană, Silvia Török.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.