Tensiuni în cadrul echipei de baschet a CSM Satu Mare

csm-satu-mare
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a înmânat azi, 10 mai, trofeul câştigat curând în cadrul Ligii naţionale, reprezentantului municipalităţii. Cupa a fost preluată de către city managerul municipiului Satu Mare, Dan Băbuţ.

Însă, în cadrul întâlnirii jucătoarele s-au plâns de situaţia financiară a clubului la care evoluează, precinzând că mai au de luat salariile pe o lună. „Sunt jucătoare care ar dori să plece însă nu au bani pentru biletele de avion. Jucătoarele nu sunt la zi cu salariile”, a declarat antrenorul echipei Dan Fleşeriu.

Odată ce „tăvălugul” a fost pornit preşedintele Secţiei de baschet a CSM Satu Mare, Florin Mureşan a vorbit şi despre tensiunile ce există în cadrul echipei din cauza lipsei de comunicare dintre jucătoare şi conducerea Clubului Sportiv Municipal. Totodată, Florin Mureşan îl acuză pe preşedintele CSM-ului, Valeriu Neagu de lipsă de interes cu privire la problemele din sânul clubului. „Preşedintele nu ne-a spus niciodată nici de bine, nici de rău. Ba da, îmi cer scuze. Odată ne-a încurajat la telefon înaintea unui meci cu Aradul. Aici e nevoie de un om care se implică cu sufletul. Şi eu aş vrea să am lângă mine un om care mă susţine şi nu unul care mă trage înapoi”, a declarat Mureşan. În aceeaşi ordine de idei, tehnicianul echipei, Dan Fleşeriu susţine, făcând referire la Valeriu Neagu că „domnul preşedinte nici nu ştie că existăm”.

De asemenea, jucătoarele împreună cu preşedintele Secţiei de baschet şi cu antrenorul echipei şi-au manifestat dezamăgirea cu privire la absenţa de la întâlnirea de azi a conducerii clubului dar şi al primarului Dorel Coica „deoarece se aud multe zvonuri şi vrem să ştim şi noi dacă mai continuăm şi dacă da, atunci sub ce formă?”, a întrebat una dintre jucătoare. Băbuţ a subliniat faptul că „eu nu l-am auzit niciodată pe domnul primar să spună că vrea să renunţe la echipa de baschet. Din contră, domnia sa doreşte să susţină echipa de baschet a CSM”.
În urma discuţiilor avute Băbuţ a dat asigurări că săptămâna viitoare salariile vor fi virate în conturie jucătoarelor pentru a se aduce la zi situaţia financiară a acestora.

3 Comentarii la "Tensiuni în cadrul echipei de baschet a CSM Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.