Tâlhari trimişi după gratii

catuse

Poliţiştii Secţiei 9 Negreşti-Oaş Poliţie Rurală au identificat în câteva ore de la sesizare, principalii suspecţi în cazul unei tâlhării comise asupra unui bărbat de 62 de ani din localitatea Boineşti. În mai puţin de 24 de ore de la comiterea faptei, cei doi suspecţi se aflau deja în Arestul Poliţiei, fiind reţinuţi de poliţişti şi ulterior arestaţi pentru 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Negreşti-Oaş.

La puţin timp după miezul nopţii, în data 9 mai, în locuinţa unui bărbat de 62 de ani ce locuia singur în Boineşti, au pătruns două persoane necunoscute care l-au agresat şi i-au furat suma de 500 lei şi un telefon mobil. După ce suspecţii au părăsit locaţia, victima şi-a alertat vecinii care au apelat serviciul de urgenţă „112”, sesizând Poliţia cu privire la comiterea tâlhăriei.

De îndată au intervenit la faţa locului poliţiştii Secţiei 9 Negreşti-Oaş Poliţie Rurală, ce au demarat investigaţiile pentru depistarea în cel mai scurt timp a persoanelor implicate în comiterea infracţiunii. Partea vătămată a furnizat poliţiştilor informaţiile pe care le reţinuse în legătură cu necunoscuţii ce i-au pătruns în casă, unul dintre indicii atrăgând însă în mod deosebit atenţia poliţiştilor şi constituind punctul de plecare al anchetei, ce era abia la început. Victima le-a relatat poliţiştilor că în momentul în care a căzut la podea, în urma loviturilor primite, încercând să se apere, a luat un topor mic, folosit la tranşat carnea, şi l-a aruncat în direcţia celor doi bărbaţi, rănindu-l la mână pe unul dintre aceştia.

Acum poliţiştii căutau o persoană cu o rană recentă la mână, şi pornind de la acest indiciu, coroborat cu alte probe ce au rezultat pe parcursul cercetărilor, în decurs de câteva ore, s-a ajuns la unul dintre suspecţi, un bărbat de 38 de ani, de asemenea din Boineşti. Nicolae M., bănuind că victima ar avea în casă sume de bani, s-a înţeles cu un alt tânăr de 27 de ani, din Ardud, Gheorghe M., să pătrundă în locuinţa acestuia şi să fure banii. Au ajuns însă amândoi în Arestul Poliţiei înainte să apuce să cheltuie suma furată, aşa cum plănuiau. De altfel, cei doi suspecţi nu sunt la prima infracţiune de acest gen, aceştia fiind condamnaţi în trecut pentru comiterea de infracţiuni cu violenţă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.