Liderii sătmăreni ai PDL au prezentat „Cartea neagră a guvernării USL”

pdl-satu-mare

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 9 mai la sediul Organizaţiei judeţene a PDL Satu Mare, liderii locali ai partidului au făcut o scurtă prezentare a ceea ce ei numesc „Cartea neagră a guvernării USL”. La întâlnirea cu presa au participat preşedintele Organizaţiei judeţene a PDL, Petre Mureşan, preşedintele Organizaţiei municipale Satu Mare, Claudiu Ardelean şi preşedintele Organizaţiei judeţene a femeilor democrat-liberale, Elena Blidar.

Potrivit celor declarate de Mureşan „la această oră, la un an de la preluarea guvernării avem în faţă doar o sumă de nerealizări, promisiuni neonorate, scandaluri perpetue, care demonstrează, dacă mai era cazul că soluţia uselistă echivalează cu saltul din lac în puţ, că în loc de binele dorit şi sperat, românii au parte doar de sărăcie şi lipsuri”. Petre Mureşan a subliniat faptul că materialul intitulat „Cartea neagră a guvernării USL” este împărţită în cinci capitole care supun analizei aspectele definitorii ale acestei guvernări, pe diferite domenii şi problematici.

„Guvernul Ponta este cel mai „obez” guvern de după 1989, funcţiile fiind concepute ca recompense pentru camarila USL. Guvernul Ponta a capotat mai ales în domeniul economic, acolo unde vorbele şi apariţiile televizate nu au niciun efect”, a declarat Mureşan.

Liderul PDL Satu Mare (Petre Mureşan) s-a lansat într-o serie de acuzaţii şi la adresa parlamentarilor USL din judeţul nostru „care taie frunze la câini în Parlament. Mai pe româneşte nu au făcut nimic. Am văzut că aduc lumina de la Ierusalim. Ar trebui să aducă lumina în casele oamenilor. Să aducă asfaltul în bătătură. Când merg la ţară îmi vine să plâng. Suntem în epoca de piatră”.

În luarea de cuvânt Claudiu Ardelean i-a acuzat pe premierul Victor Ponta şi pe guvernaţi spunând că „îi doare în cot de judeţul Satu Mare şi de nord-vestul României. Nu au alocat niciun leu pentru Autostrada Transilvania. Sigur, când vin în această zonă ei circulă cu avionul nu cu maşinile ca omul de rând. În altă ordine de idei, deşi USL-ul este bine reprezentat în Parlament, judeţul nostru nu are nici măcar un secretar de stat. Sincer m-am bucurat când am avut un ministru. La acea vreme s-a început reabilitarea drumului Satu Mare-Apa, însă acel trase a arămas în acelaşi stadiu”.

Liderii PDL au mai făcut referire şi la creşterea taxelor şi impozitelor dar şi la alte aspecte care, potrivit acestora îngreunează atât viaţa de zi cu zi a populaţiei cât şi dezvoltarea unei afaceri durabile.

Un Comentariu la "Liderii sătmăreni ai PDL au prezentat „Cartea neagră a guvernării USL”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.