Muzică, dans şi „Eleganţă în scop nobil” (galerie foto)

asstea1
asstea2asstea3 asstea4 asstea5 asstea6 asstea7 asstea8
Cei prezenţi în această seară (8 mai) în sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare au avut posibilitatea să urmărească un spectacol inedit cu multe surprize, gândit şi pus în scenă de către reprezentanţii Asociaţiei „Stea”. Intitulat „Eleganţă în scop nobil” evenimentul a fost iniţiat pentru a veni astfel în sprijinul copiilor şi tinerilor străzii din Satu Mare.
Dintre oficialităţi, la spectacolul caritabil au participat viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca. subprefectul Cristian Sasu și directorul de cabinet al prefectului, Sorin Martin Vereş

În cadrul serii, spectatorii au avut posibilitatea să urmărească momentele artistice oferite de copii, evoluţia folkiştilor sătmăreni Tavi Bud şi Sorin Bălaj, momentul de dans sportiv oferit de cei de la CTS Dance Club dar şi creaţiile vestimentare semnate de Filomena Finta şi Otto Hermann, prezentate de frumoasele manechine. Totodată, pe scena filarmonicii au urcat şi câţiva dintre beneficiarii Asociaţiei „Stea” prezentând un număr de Street Dance mult aplaudat de publicul spectator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.