Bianco Milano – prima gelaterie autentic italiană din Satu Mare

Bianco-Milano_gelato_vs_inghetata

Prima gelaterie autentic italiană, cu echipamente, ingrediente și chiar un maestru gelatier italian, își deschide în curând porțile, într-o locație situată în centrul orașului Satu Mare, promițând bucuria unui gust de neuitat și a unui moment de bucurie împărtășit cu cei dragi, în fiecare linguriță de gelato.

Pe data de 11 mai sătmărenii pot încerca arome de gelato cu tradiție, precum cele de fructe, de ciocolată, fistic sau iaurt, dar și arome surprinzătoare, precum Cioccolato Extranoir, Cookies sau Nuttellosso, acestea fiind doar câteva dintre sortimentele cu care maestrul gelatier Bianco Milano îi va răsfăța pe pofticioșii de toate vârstele.

„Vrem să aducem bucurie. Să aducem clipe de răgaz savurate alături de prieteni sau familie, cu câte o porție de gelato în față. Să ne facem clienții să iasă pentru câteva momente din rutină, cu un produs onest și corect, preparat cu ingrediente sănătoase și certificate. Totul se petrece sub ochii lor prin intermediul laboratorului la vedere și a posibilității de a vizualiza procesul de preparare ”, a declarat Maurizio Indiano, managerul gelateriei.

Cu ocazia deschiderii, Bianco Milano aduce la Satu Mare celebra trupă Zurli și un eveniment dedicat bucuriei și momentelor frumoase. Surprize, concursuri, zâmbete, dar mai ales multe porții delicioase de gelato așteaptă să fie descoperite și savurate. Gașca Zurli vine la Satu Mare să petreacă momente de neuitat alături de cei mai buni prieteni ai săi – copiii. Fetița Zurli, Tanti Prezentatoarea Mirela Retegan, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună și Tura Vura promit o zi plină de zâmbete, jocuri, distracție și gelato, pe scena amplasată în Piața Libertății.
Începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00, din oră în oră, personajele cele mai iubite de copii vor avea momente speciale la scenă, vor organiza concursuri pentru cei mici, animație, precum și întalniri speciale cu părinții, iar timp de două ore, de la ora 16:00 până la ora 18:00, cea mai mare animație din Satu Mare va încinge atmosfera pe care porțiile de gelato vor fi pregătite să o răcorească.

„Atunci când vine vorba de gelato, de cele mai multe ori, confuzia creată este una generală – gelato este denumirea utilizată în Italia pentru înghețată și singurul motiv pentru care aromele și textura sa diferă față de înghețata din comerț pe care o cunoaștem cu toții este acela că „așa e în Italia”. Motiv pentru care ne-am propus să deschidem porțile printr-o serie de acțiuni prin intermediul cărora oamenii să deguste și să simtă ei înșiși ce înseamnă o porție de gelato autentică”, declară Maurizio Indiano, managerul Bianco Milano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.