Sărbători pentru cei fără sărbători

ofl

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale Organizația Femeilor Liberale Satu Mare a dorit să-i bucure pe cei cu care soarta a fost mai puțin darnică. Doamnele și domnișoarele din organizație și-au îndreptat atenția către copiii, tinerii și bătrânii aflați în dificultate.

Situația grea în care se găsesc mulţi dintre copii şi vârstnici, precum şi poveştile lor impresionante de viaţă au avut puterea de a întări în inimile tuturor celor care s-au implicat în această campanie sentimentul de dragoste şi responsabilitate faţă de aproapele nostru. Cu convingerea faptului că învierea lui Hristos este sărbătoare pentru toată lumea, indiferent de starea financiară, femeile liberale au pus mână de la mână pentru a aduce un pic de bucurie în sufletele celor greu încercaţi de soartă.

Acţiuniile au debutat vineri, 3 mai, când doamnele au dus pachete cu haine, jucării, dulciuri şi produse tradiţionale de Paști copiilor de la Casa „Daniel” din Borleşti. Sâmbătă, 4 mai, OFL Satu Mare a dus cozonaci şi apă minerală celor 160 de beneficiari ai Azilului de bătrâni şi celor 60 de beneficiari ai Adăpostului de Noapte. Şirul acţiunilor s-a încheiat azi, 7 mai, în a treia zi de Paști, când doamnele liberale au oferit o masă cu bucate tradiţionale beneficiarilor Asociaţiei „Stea”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.