Top 10 Cele mai MISTERIOASE locuri de pe pământ

teotihuacan-mexico

Misterul care a planat în privinţa anumitor locuri de pe planetă, fie din cauza fenomenelor stranii care au avut loc în acea zonă, fie din cauza legendelor care le înconjoară, a făcut de-a lungul timpului obiect de studiu pentru pasionaţi şi a atras atenţia a numeroşi oameni de ştiinţă.

Area 51, Triunghiul Bermudelor, Atlantida, oraşul pierdut, Desenele de la Nazca, Stonehenge, Piramidele de la Teotihuacan, Angkor Wat, Piramidele din Gizeh, Loch Ness, Cahokia sunt doar 10 cele mai pline de mister locuri din lume descoperite de revista Live Science.

1. Area 51

Situată la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Las Vegas, Area 51 este o bază militară secretă. După Roswell din 1947, zona a devenit loc de pelerinaj şi mulţi sunt convinşi că aici au fost transportaţi extratereştrii găsiţi în urma prăbuşirii unei navete spaţiale. Documentarul “Secretele zonei 51” dezvăluie activitatea misterioasă din cea mai faimoasă bază militară a lumii. Filmul prezintă pentru prima oară înregistrări video şi fotografii anterior clasificate şi se construieşte pe baza mărturiilor personale ale veteranilor din Zona 51, printre care 50 de cercetători, piloţi şi ingineri. Pe de altă parte, oficialii americani susţin că e această bază este doar una militară secretă, unde se dezvoltă avioane prototip.

citeste restul stirii pe evz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.