S-au dat controlori de bilete la Transurban și au jefuit un minor

autobus-satu-mare
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare i-au identificat pe Claudiu P., de 21 ani şi Cristian P., de 20 ani, ca fiind autorii tâlhăriei comisă în data de 5 aprilie anul curent, asupra lui R.M., de 15 ani.

Cei doi, în timp ce se aflau pe autobuzul care circula pe ruta de transport nr. 1, sub pretextul că ar fi „controlori de bilete” i-au solicitat minorului R.M. legitimaţia de călătorie. Acesta a prezentat o legitimaţie despre care cei doi falşi controlori au afirmat că ar avea termenul de valabilitate expirat, motiv pentru care i-au cerut minorului să coboare în staţia de pe stada Martirilor Deportaţi, unde sub ameninţarea unui cuţit i-au sustras acestuia un telefon mobil. Prejudiciul, în valoare 1.000 lei, a fost recuperat.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că susnumiţii sunt autorii a încă două infracţiuni de furt calificat, comise pe raza municipiului Satu Mare în luna noiembrie 2010 şi aprilie 2013, prin care au cauzat un prejudiciu de 2.000 lei.

Cei doi tineri sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare în vederea ducerii acestora în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.