„Sâmbra Oilor” va avea loc pe 12 mai

sambra-oilor
Reprezentanţii instituţiilor implicate în păstrarea ordinii, respectiv în organizarea ediţiei din acest an (cu numărul 57) a sărbătorii tradiţionale „Sâmbra Oilor” s-au întâlnit azi, 29 aprilie pentru a discuta problemele organizatorice legate de acest eveniment. Şedinţa a avut loc în sala mică a Palatului Administrativ. În acest an „Sâmbra Oilor” va avea loc în data de 12 mai.
La întâlnire au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), Gheorghe Avram, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, Iulian Burz, cei doi adjuncţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), Liviu Tăut respectiv Florentin Vlad, directorul Centrului de Creaţie, Felician Pop, dar şi reprezentanţi ai primăriilor din Certeze şi Negreşti-Oaş.

Potrivit celor declarate de Adrian Ştef la evenimentul din acest an vor fi invitaţi toţi miniştrii dar şi alte personalităţi din viaţa politică şi culturală. Totodată, prefectul a cerut celor prezenţi să se implice cu toată responsabilitatea în organizarea sâmbrei, mai ales că timpul rămas până la acest eveniment este destul de scurt având în vedere şi minivacanţa care bate la uşă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.