Gavrilescu a fost suspendat pe perioadă nedeterminată

gavrilescu
Jucătorul de la FC Olimpia Satu Mare, Dan Gavrilescu a fost suspendat de la jocurile oficiale pe o perioadă nedeterminată. Totodată, Consiliul Director al clubului a hotărât înjumătăţirea salariului acestuia, pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 22 aprilie 2013.

Decizia Consiliului Director vine după scandalul iscat în urma postării făcute de Gavrilescu pe unul din reţelele de socializare, declaraţii care, potrivit forului decizional, au afectat în mod negativ imaginea clubului FC Olimpia.

Dan Gavrilescu ne-a declarat că nu are nimic de obiectat cu privire la sancţiunea hotărâtă de Consiliul Director al clubului. „Sunt total de acord cu această decizie şi mă voi supune. O voi ispăşi şi timpul va decide dacă decizia a fost corectă sau nu”, ne-a declarat Gavrilescu.

Vă reamintim că, cu privire la declaraţiile făcute la adresa maghiarilor care au fost postate pe reţeaua de socializare, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor a sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD).

3 Comentarii la "Gavrilescu a fost suspendat pe perioadă nedeterminată"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.