Malory Band. Cum să slăbești fără diete și exerciții!

malory-band

Obezitatea este una dintre problemele mondiale cu care se confrunta omenirea, tocmai de aceea zeci de diete si metode de slabit sunt inventate zilnic.

Britanica Penny Mallor, cunoscuta pentru rezultatele deosebite obtinute in cursele de raliuri, a decis sa se indrepte spre domeniul sanatatii si pierderii in greutate.

Penny a venit cu o idee simpla, dar ingenioasa. S-a inspirat din antichitate si a hotarat sa reinventeze cordonul purtat in trecut de femeile egiptene, care avea simplul rol de a te atentiona atunci cand ai mancat suficient, informeaza Mediafax.

Astfel, Penny Mallor a pus in vanzare un cordon din poliester, care are rolul de a crea o stare permanenta de constientizare a formei siluetei, de a reduce motivaţia de a mânca sau de a le face pe femei să se îndrepte catre o mâncare cât mai sănătoasă.

Acest concept este cunoscut de mii de ani, de catre femeile din Egipt si India, care recurgeau la aceasta metoda pentru a reusi sa revina la silueta de dinainte de a naste.

Produsul a aparut pe piata sub numele de “Malory Band”, poate fi purtat tot timpul, nu irita pielea si se pare ca este foarte confortabil. Cordonul are aspectul unei bijuterii si este realizat dintr-un material lavabil si rezistent.

sursa: stiri.rol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.