Cazare 1 Mai: Preţuri şi oferte speciale pe litoral şi la munte

marea-neagra

Pregătirile pentru 1 MAI au intrat pe ultima sută de metri. Proprietarii de pensiuni şi hoteluri, atât de pe litoral, cât şi de la munte, se întrec în oferte pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

CAZAREA PE LITORAL

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă pe litoral minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, preţurile la cazare fiind cuprinse între 45 de lei de persoană pentru o noapte la un hotel de două stele şi 220 de lei de persoană la un hotel de cinci stele din Mamaia.

Patronatele hoteliere şi agenţiile de turism au pregătit oferte speciale, specifice fiecărui eveniment, dar şi pachete comune, care să includă întreaga perioadă 30 aprilie – 7 mai.

Pe litoralul românesc, preţurile la cazare încep de la 45 de lei de persoană pentru noapte, la un hotel de două stele din Mamaia.

Tot în staţiunea Mamaia, la hotelurile de trei stele preţurile pornesc de la 60 de lei de persoană pe noapte, în timp ce turiştii care se vor caza în această perioadă la un hotel de 4 stele au tarife care încep de la 100 de lei de persoană pe noapte. La hotelurile de cinci stele, tarifele pornesc de la 299 de lei de persoană pe noapte.

Hotelurile de patru şi cinci stele au pachete mai complexe, care, pe lângă cazare şi mic dejun, includ diverse servicii, precum acces la spa, fitness sau la piscină. Preţurile medii stabilite la aceste pachete la hotelurile de patru stele sunt de 320 lei pe noapte camera dublă standard, pentru doi adulţi, pentru sejururi de minimum două nopţi, 300 de lei pe noapte pentru sejururi de minimum trei nopţi şi 280 de lei pe noapte pentru sejururi de minimum patru nopţi.

De asemenea, sunt unităţi de cazare de patru stele care oferă discount-uri între 10 şi 30 la la sută la a treia noapte de cazare, iar pentru turiştii care se cazează cel puţin cinci nopţi în tarif este inclus prânzul în ziua de Paşte.

Cei care aleg să se cazeze la un hotel de cinci stele, camera dublă standard poate costa în jur de 3.500 de lei pentru doi adulţi, la un pachet de cinci nopţi de cazare, iar un duplex poate fi închiriat pentru 4.200 de lei şase nopţi, pentru patru adulţi. Oferta include mic dejun, prânz, acces la saună, jakuzzi, sală de fitness, piscină şi parcare.

Cei care aleg sudul litoralului – Costineşti, Neptun sau Vama Veche – vor plăti pentru o cameră dublă la o pensiune sau la un hotel de trei stele de la 80 de lei pentru o noapte, dar costurile urcă şi aici, în funcţie de oferte, până la 180 de lei – 220 de lei camera dublă pe noapte.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, spune că hotelierii şi agenţiile de turism au lansat oferte la nivelul tarifelor de anul trecut, iar astfel s-a înregistrat o creştere cu peste 20 % faţă de 2012 a cererii pentru pachetele turistice de 1 Mai şi Paşte.

citeste restul stirii pe economica.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.