Primarul Dorel Coica a făcut o vizită de lucru în Germania

germania1
germania2germania7 germania6 germania5 germania4 germania3

În urma vizitei în Germania efectuată zilele trecute, primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a avut mai multe întâlniri cu oficialităţi şi oameni de afaceri din Darmastadt, Dieburg şi Frankfurt (am Main). În cursul întrevederilor avute edilul Sătmarului a purtat o serie de discuţii prezentându-le germanilor avantajele unor investiţii în municipiul şi judeţul Satu Mare.

Astfel, Dorel Coica a avut întrevederi cu: prefectul regiunii Darmstadt, Dieburg Klaus Peter Schellhaas, ministrul Economiei, a Transporturilor şi a Dezvoltării Regionale al landului Hessen, Florian Rentsch, primarul oraşului Eppertshausen, Helfmann Carsten şi cu vicepreşedintele Camerei Meşteşugarilor din Frankfurt, profesorul dr.H.c. Joan Sofron.

De asemenea,edilul-şef al Sătmarului a avut întâlniri şi cu conducerea Băncii de Economii “Sparkasse” dar şi cu cea a Spitalului din Darmstadt-Dieburg.  În ceea ce priveşte domeniul sănătăţii, dr. Dorel Coica împreună cu conducerea spitalului german au pus la punct un proiect de schimb de experienţă dintre cadrele medicale din Satu Mare şi cele din Darmstadt-Dieburg.

Totodată, primarul municipiului Satu Mare a discutat şi cu managerul companiei AC- Motoren, Klaussmann Jurgen căruia i-a prezentat atuurile zonei Sătmarului în ceea ce priveşte viitoarele proiecte investiţionale a firmei pe care acesta o conduce.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.