Au băgat benzină şi au dispărut fără să plătească

pompa-benzina
În noaptea de luni, 22 spre marţi, 23 aprilie, în jurul orei 03.30, oamenii legii au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgență “112”, despre faptul că în municipiul Baia Mare doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca VW, au alimentat carburant la o stație “Lukoil” din municipiu, şi fără să plătească s-au îndreptat spre Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate de către agenții de ordine și siguranță publică împreună cu polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale cele două persoane au fost identificate și prinse. Este vorba de Cornel J., de 23 ani și P.B., de 17 ani ambii din Satu Mare. Din cercetări rezultă faptul că cei doi au furat numerele de înmatriculare de pe o maşină din apropierea staţiei de carburant, le-au montat pe autoturismul în care se aflau iar după ce au alimentat au părăsit stația fără să plătească.

Cei doi au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.