„Nomad Kayak”, în fruntea clasamentului la maratonul de pe Mureş

nomad-kayac
Sportivii Asociaţiei „Nomad Kayak” din Satu Mare au participat la sfârşitul săptămânii trecute la o competiţie de caiac-canoe organizată pe râul Mureş. Concursul a avut loc sâmbătă, 20 aprilie.

Asociaţia sătmăreană a fost reprezentată de cinci sportivi şi anume: Rajmond Molnar, Mircea Crişan, Ionuţ Stancovici, Halasz Attila şi Geng Joszef. Potrivit celor declarate de preşedintele Asociaţiei „Nomad Kayak” Satu Mare, Rajmond Molnar, la competiţie au participat sportivi din: Ucraina, Austria, Bulgaria, Ungaria dar şi din mai multe judeţe din ţara noastră. „Competiţia a avut două probe. Prima probă a fost cel de maraton unde competitorii au avut de parcurs un traseu de 24 de km pe râul Mureş. Proba de slalom a constat în demonstrarea îndemânării, sportivii trebuind să ocolească nişte jaloane, desigur contra cronometru”, ne-a declarat Rajmond.

În urma competiţiei, trei din dintre cei cinci sportivi ai Asociaţiei „Nomad Kayak” au reuşit să urce pe podium. Astfel, Rajmond Molnar s-a clasat pe primul loc la proba de maraton, urmat pe locul secund de un alt sătmărean, Mircea Crişan. Ionuţ Stancovici a obţinut locul II, la proba de slalom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.