Concursul internaţional „Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om”, la a VII-a ediţie

apm-satu-mare
„Casa verde” din Grădina Romei a găzduit azi, 22 aprilie, conferinţa de pregătire a Concursului internaţional „Viaţă pentru mediu, viaţă pentru om”, competiţie ce se va desfăşura pe data de 5 iunie. Participanţii la evenimentul de azi au subliniat importanţa combaterii plantei invazive Ambrosia, ce reprezintă un grad ridicat de periculozitate pentru sănătatea oamenilor.

La întâlnirea de azi au participat directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, Elisabeta Bekessy, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Adriana Culda, inspectorul şcolar Mariana Săsăran, cea care răspunde de organizarea competiţiei dar şi reprezentanţi ai şcolilor care au echipaje calificate la concursul internaţional, respectiv partenerii din Ungaria ai APM Satu Mare.

Potrivit celor declarate de directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, în acest an (2013) concursul a ajuns la cea de-a VII-a ediţie. „La competiţia internaţională participă primele trei clasate atât de la gimnaziu cât şi de la liceu. Câştigătorii concursului vor avea parte de o excursie de 5 zile la Copenhaga”.

Conferinţa de azi a fost organizată de APM Satu Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, CCR Logistics Systems România şi SC Alpin SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.