Robert Laszlo este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Satu Mare

tnlmunsm
Azi, 21 aprilie, în sala de şedinţe a Muzeului Judeţean a avut loc conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Satu Mare. La conferinţă au participat: preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Adrian Ştef, care este şi preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici (preşedinta Organizaţiei Municipale a Femeilor Liberale), dr. Virgil Enătescu, consilier judeţean, Adrian Albu, consilier municipal, precum şi vicepreşedintele naţional TNL, Rareş Ferdean, şi vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Bîldea. Au răspuns invitaţiei tinerilor liberali liderii Organizaţiilor de Tineret sătmărene: Ştefan Ressler (FDG), Valentina Pop (PC), Mihai Huzău (Forţa Civică).
Lucrările conferinţei au fost conduse de către preşedintele Organizaţiei Judeţene TNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău.

În prezenţa celor peste 100 de participanţi la conferinţă, pentru funcţia de preşedinte al BPM TNL Satu Mare şi-a depus candidatura Robert Laszlo, care a fost ales cu unanimitate de voturi.
În cuvântul său acesta a apreciat că pe scena politică sătmăreană, PNL Satu Mare este cea mai stabilă forţă politică, aflată într-o continuă ascensiune, iar rolul tinerilor liberali este acela de a consolida victoriile obţinute şi de a pregăti temeinic pe cele viitoare.

Preşedintele Adrian Ştef a mărturisit că a început cariera politică de la bază, iar succesele care au venit s-au întemeiat pe o muncă asiduă, iar rezultatele au fost pe măsura eforturilor.
Ioan Bîldea, de la Cluj a lăudat organizaţia de tineret sătmăreană şi a spus că iniţial l-a cunoscut pe Robert Laszlo în calitate de politician, ca să descopere apoi că el este un poet de prima linie în România, dar şi un om iubit în sânul comunităţii de unde provine.

Potrivit votului Robert Laszlo a fost ales în funcţia de preşedinte. Acesta va fi secondat de următorii vicepreşedinţi: Sergiu Rişcău, Viorel Caiţa, Crina Ciceu, Tudor Gătina. Biroul municipal al TNL îi are ca membrii pe: Bogdan Checicheş, Ovidiu Fazekaş, Sebastian Majer Buzilă, Lisena Crâşmar, Sergiu Boldan, Adrian Pop, Ovidiu Răfan, Călin Salai, Bogdan Oancea, Raluca Stan. Supleanţii biroului sunt: Vasile Nechi, Simon Attila şi Brezac Mihai.

 

3 Comentarii la "Robert Laszlo este noul preşedinte al Organizaţiei Municipale de Tineret PNL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.