Ioan Timiş, pregătit să intre în greva foamei

ioan-timis

În cadrul unei conferinţe de presă organizate la Spitalul Judeţean Satu Mare, acolo unde este internat pentru tratament, administratorul societății care editează un cotidian local sătmărean, Ioan Timiş, a adus o serie de acuze la adresa senatorului Valer Marian. Ieşirea în presă a lui Timiş vine, aşa cum a declarat chiar domnia sa, în urma „unui articol defăimător apărut în Gazeta de Nord-Vest, paradoxal al cărui administrator şi acţionar majoritar sunt încă cu 60%”.

În declaraţia făcută Timiş îl acuză pe senator de „abuzuri în cascadă. Să vedeţi cine este, care este adevărata lui faţă. Dacă ştiam mă duceam în Laponia numai cu acest om să nu stau”. Timiş îl acuză pe Valer Marian că a stigmatizat o serie de persoane distrugându-le viaţa fapt pentru care, potrivit interlocutorului „trebuie oprit”.

Timiş a mai declarat că are de gând să intre în greva foamei, imediat după ce se mai însănătoşeşte, deoarece o serie de boli i-au recidivat dar s-a îmbolnăvit şi de diabet. Mai mult decât atât va face plângere penală împotriva senatorului Marian sau autodenunţ. „Cu ce? O să vadă dânsul la momentul oportun. Mie nu mi-e frică de el”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.