Adrian Cozma candidează pentru funcția de vicepreședinte național a OT PDL

adrian-cozma

Tinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă noua conducere în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare (CNE) a Organizaţiei de Tineret a PDL care se va desfăşura la Palatul Parlamentului.

Organizatia Judeteana de tineret PDL Satu Mare va fi reprezentata de 13 delegati, presedintele acesteia, Adrian Cozma candidand pentru functia de vicepresedinte in Comisia de Justitie si afaceri constitutionale din cadrul BPN al OT PDL.

,, Sper ca experienta politica si profesionala dobandita pana acum s-o pot aprofunda si fructifica in folosul partidului, dar mai ales al cetatenilor. Trebuie, in continuare, sa ne facem treaba ca partid de opozitie si sa semnalam abuzurile si incalcarile legale pe care actuala putere este tentata sa le faca.

Am convingerea ca PDL va aduce un aport considerabil in ceea ce priveste proiectele legislative aflate in dezbatere , ma refer la modificarea Constitutiei si regionalizare. Partidul Democrat Liberal se afla la un nou inceput de drum, cu o echipa tanara, profesionista si dornica de a moderniza Romania si de a schimba clasa politica actuala. Nadajduiesc ca impreuna cu noua echipa din OT PDL sa reasezam partidul acolo unde ii este locul si sa aparam adevaratele principii de dreapta, singurele care pot reaseza Romania acolo unde ii este locul, in randul tarilor moderne, a democratiilor autentice, europene. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.