RoRec şi Primăria Negreşti-Oaş colectează gratuit deşeurile electronice

Deseuri

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec şi Primăria Oraşului Negreşti-Oaş organizează în data de 20 aprilie o acţiune de colectare gratuită a deşeurilor electrice şi electronice.

Primarul Aurelia Fedorca îi invită pe negreştenii care deţin deşeuri electrice şi electronice să le aducă la punctele de colectare care vor fi amenajate în următoarele locaţii: în curtea Primăriei oraşului Negreşti-Oaş, în parcarea de lângă staţia de carburanţi Petrom, pe strada 1 Iunie – în parcarea de la stadion, în Cartierul Baltă – lângă fosta centrală termică.

Organizatorii campaniei oferă şi recompensă pentru cei care se debarasează de deşeuri. Astfel, se oferăpatrucupoanevalorice X 10 lei pentru combine,vitrine şi lăzifrigorifice,frigidere şicongelatoare, douăcupoanevalorice x 10 lei pentru maşini de spălatrufeşi vase, uscătoare de haine şiaparate de aercondiţionat. Pentrualteaparateelectronice se organizeazătombolă cu premii: trei mixere, treipolizoareunghiulare şitreifiare de călcat. Extragerea câştigătorilor tomboleivaavealoc sâmbătă,de la ora 18.00, la sediulPrimăriei.

Pentruridicareagratuită de ladomiciliu a deşeurilorelectricevoluminoase, negreştenii potapela la numărulde telefon 0742.550.071.

 

Un Comentariu la "RoRec şi Primăria Negreşti-Oaş colectează gratuit deşeurile electronice"

  1. Pingback: RoRec şi Primăria Negreşti-Oaş colectează gratuit … – Satu Mare · Oferte Sarbatori

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.