PD-L-iştii sătmăreni, încântați de scandalul dintre Valer Marian şi Mircea Govor

pdl-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 18 aprilie la sediul PD-L, preşedintele Organizaţiei judeţene a formaţiunii politice, Petre Mureşan a făcut referire la scandalul dintre senatorul Valer Marian şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor. La conferinţa de presă au mai participat şi vicepreşedintele PD-L Satu Mare, Mihail Fodor, respectiv secretarul general al organizaţiei, Sorin Ghilea.

Preşedintele PD-L a declarat că „am luat act cu oarecare surprindere de scandalul intervenit în cadrul filialei judeţene a PSD între cele două persoane al căror destin politic şi social părea legat pe vecie. Mureşan este de părere că de fapt „ne aflăm în faţa unor reglări de conturi şi a unei lupte pentru supremaţie, stimulat şi de faptul că unul dintre protagonişti a luat-o, cum se spune, pe arătură, căzând în delir şi megalomanie văzând în asta o ocazie de a dobândi controlul total al puterii în filială. Acum populaţia judeţului care a pus ştampila pe listele USL are ocazia să vadă cui şi-a dat votul! Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii ar fi bine să nu mai poţi candida până ce nu ţi se face un control atât fizic cât mintal, deoarece unii dintre parlamentari au probleme serioase”.

Sorin Ghilea susţine că „în campaniile electorale nu s-au organizat dezbateri între candidaţi. Situaţia creată în sânul PSD ne arată unde se poate ajunge când nu cunoaştem adevărata faţă a competitorilor”. Apoi liderul PD-L a dat citire unei liste ce conţine promisiunile electorale ale USL, care potrivit acestuia, cu toate că a trecut aproape un sfert din mandat (referindu-se la alegerile locale) o bună parte dintre acestea nu au fost onorate. „Spre exemplu, lucrările la drumul Odoreu-Medieşu Aurit-Apa au fost începute electoral, în campania de la parlamentare, fără forme legale. De atunci nu se mai lucrează deloc pe acel tronson. S-a vorbit de organizarea licitaţiei pentru şoseaua de centură încă în luna decembrie, însă de atunci nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Ghilea.

Secretarul general al PD-L a făcut câteva referiri şi la municipiul Satu Mare acuzând actuala administraţie locală de neîndeplinirea promisiunilor electorale. „Referindu-ne la municipiu, vedem că doar acum în aprilie încep plombările la drumuri. Noua administraţie ne-a promis că va construi 1.044 de locuinţe pentru tineri. Suntem la un sfert din mandat şi încă nu s-a făcut nimic. În ceea ce priveşte izolarea termică a blocurilor doar acum se înfiripă câteva proiecte de hotărâre cu privire la acest aspect. Au promis că vor sprijini întreprinzătorii, organizând programe de instruire. În final, trag concluzia că trebuie să fim mult mai atenţi la persoanele care ne vor votul”, spune Sorin Ghilea.

Un Comentariu la "PD-L-iştii sătmăreni, încântați de scandalul dintre Valer Marian şi Mircea Govor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.