CSM Satu Mare pierde primul meci al semifinalelor Ligii Naţionale de baschet feminin

csm-satumare-targov12
Echipa CSM Sare Mare se întoarce învinsă de la Arad, acolo unde miercuri, 18 aprilie, s-a jucat primului meci al semifinalelor Ligii Naţionale de baschet feminin. La finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul de 72 la 57, în favoarea ICIM Arad. În urma acestei victorii arădencele au făcut un pas important în lupta pentru ocuparea unui loc în finala campionatului.

Elevele lui Dan Fleşeriu au cedat primul sfert de joc la o diferenţă considerabilă (24 la 9), reuşind să mai reducă din handicap în sfertul al doilea (14-17). Cu toate acestea la pauză adversarele intră la vestiare cu un avantaj de 12 puncte în faţa echipei noastre (38 la 26).

Situaţia nu se îmbunătăţeşte nici după pauză. CSM Satu Mare cedează şi cel de-al treilea sfert (15 la 10), forţând o revenire în ultima parte a meciului, reuşind să-şi adjudece sfertul al IV-lea cu scorul de 19 la 21.

Următorul meci din cadrul semifinalelor se va juca duminică, 21 aprilie, la Satu Mare cu începere de la ora 18.00. Pentru a continua lupta în vederea calificării în finala ligii, elevele lui Fleşeriu au nevoie de victorie în meciul de la Satu Mare. În cazul egalării la general, meciul decisiv pentru calificarea în actul final al campionatului se va juca pe 24 aprilie, la Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.