Băieții de la Slavici se bat pentru Satu Mare în Cupa Coca Cola 2013

cupa-coca-cola

41 de echipe de fete și băieți din toată țara au ajuns în semifinalele Cupei Coca-Cola 2013, cea mai mare competiție națională de fotbal la nivel de liceu. Primele meciuri ale etapei regionale a competiției se vor juca în weekendul 20-21 aprilie 2013, în centrele regionale de la Iași și Pitești. Județul Satu Mare este reprezentat în această competiție de echipa de băieți a Colegiului Național Ioan Slavici care se vor bate pentru câștigarea fazei regionale ce va avea loc la Oradea în 11-12 mai.

Din totalul de 458 de echipe înscrise la start, 41 de echipe de fete și băieți vor continua competiția, în următoarele săptămâni, în cele 4 centre de joc regionale de la Iași, Pitești, Târgu-Mureș (27-28 aprilie) și Oradea (11-12 mai). Ele se vor lupta pentru șansa de a ajunge în finala Cupei Coca-Cola, care se va desfășura la București, la finalul lunii mai.

Peste 5.000 de elevi din 397 de licee din ţară – aproximativ 30% din numărul total de licee din România – s-au înscris anul acesta în Cupa Coca-Cola. Mai mult de 4000 de goluri au fost înscrise până acum de liceeni, în cele 443 de meciuri disputate în etapa locală a competitiei.

”Bilanțul intermediar al Cupei Coca-Cola ne bucură cu adevărat: peste 5.000 de liceeni înscriși, peste 400 de meciuri jucate și mai mult de 4000 de goluri înscrise. Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care sunt echipele care ajung la București în finala Cupei Coca-Cola”, spune Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – România & Moldova

Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi din totalul liceelor înscrise sunt desemnate campioane naţionale la fotbal în sală, în Cupa Coca-Cola. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienţă inedită – un cantonament similar antrenamentelor “tricolorilor” la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia. În plus, jucătorii şi antrenorii echipelor câştigătoare vor primi din partea Vodafone o tabletă pentru a împărtăşi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete şi băieţi, precum şi antrenorii acestora vor primi câte un telefon de ultimă generaţie.

Despre Cupa Coca-Cola
Cupa Coca-Cola este un program al Sistemului Coca-Cola România de promovare a stilului de viaţă activ, dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Federaţia Română de Fotbal. Vodafone România este sponsor principal, iar Intersport este partener tehnic.

Programul Cupei Coca-Cola 2013:
25 februarie – 30 martie: Faza pe judeţ
Echipele înscrise au concurat în faza pe oraş, în cele 24 de judeţe centre de joc, iar cele mai bune echipe au mers mai departe în faza pe regiune.
În aceeaşi perioadă, Bucureşti a găzduit meciurile decisive între echipele de fete şi băieţi din Capitală, care și-au disputat locurile direct pentru turneul final. Cele mai bune două echipe din fiecare categorie sunt finaliste în ultima etapă a competiţiei.
19 aprilie – 12 mai: Faza regională cu centre de desfăşurare la Iaşi şi Piteşti (20-21 aprilie), Târgu-Mureş (27 – 28 aprilie), Oradea (11-12 mai). Echipele câștigătoare în faza regională merg mai departe în faza finală.
24-26 mai: Faza finală, care va avea loc la Bucureşti
Mai multe detalii despre mecanismul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.