A furat scutece, biberoane şi un cărucior pentru copii

Furt

Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut după ce a furat din scara unui bloc un cărucior pentru copii şi o geantă cu scutece şi biberoane. La prinderea hoţului a contribuit şi un poliţist al Biroului de Investigaţii Criminale, ce se afla în timpul său liber.

În timp ce un tânăr de 30 de ani suna la Poliţie şi reclama că din scara blocului i-a fost furat un cărucior pentru copii şi o geantă cu scutece şi biberoane, în valoare de peste 2.400 lei, agentul de poliţie tocmai oprea pe stradă, un bărbat de 38 de ani, ce avea asupra sa bunul furat. Poliţistului, ce va deveni şi el în scurt timp tată, i s-a părut suspectă deţinerea căruciorului de bărbatul depistat, astfel încât l-a oprit şi a încercat să afle adevărul. Bănuiala că bunul ar putea fi furat s-a confirmat în momentul în care a aflat că tocmai se reclamase sustragerea unui asemenea cărucior, colegii săi deplasându-se spre eveniment pentru cercetări.

Astfel, datorită implicării poliţistului de investigaţii criminale ce a sesizat această încălcare a legii, proprietarul a putut reintra în posesia bunului ce-i fusese furat în urmă cu doar câteva minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.