Au pescuit în perioada de prohibiţie

pescar

Vineri, 12 aprilie, o patrulă de jandarmi careieni în cooperare cu inspectori piscicoli din cadrul ANPA Satu Mare au sesizat că pe canalul din zona staţiei de pompare de pe raza localităţii Berveni, un bărbat pescuia cu o unealtă de tip crâşnie.

În urma verificărilor, jandarmii l-au identificat pe Sandor B. în vârstă de 42 de ani din Berveni, care pescuia în perioada de prohibiţie. Pe numele persoanei în cauză, s-au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „pescuire a reproducătorilor prin orice mijloace în perioada de prohibiţie” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. b, din OUG 23/2008 republicată, iar unealta de pescuit a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot vineri, 12 aprilie, oamenii legii careieni l-au identificat pe Mihaky H. în vârstă de 45 de ani din Căpleni, pescuind în perioda de prohibiţie cu o unealtă de pescuit tip vârşe pe canalul hidro-ameliator în zona staţiei de pompare de pe raza localităţii Căpleni. Pe numele persoanei în cauză, s-au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „deţinerea de către persoane neautorizate a uneltelor de pescuit tip vârşă” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. k, din OUG 23/2008 republicată, iar unealta de pescuit a fost ridicată în vederea confiscării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.