Vosganian: Dispariţia ştampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul

varujan-vosganian

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, la Craiova, că “România trebuie să nu mai aibă ştampile” şi a susţinut că în strategia de reindustrializare se va ţine cont de acest lucru, precizând: “Dispariţia ştampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul”.

“Încercaţi să închideţi ochii şi imaginaţi-vă o Românie fără ştampile. România trebuie să nu mai aibă ştampile şi vă spun că în strategia de reindustrializare vom avea acest lucru. Dispariţia ştampilelor va fi modul nostru de o rupe ca mentalitate cu trecutul. Pare un fleac, dar nu este. Cine are ştampila, are puterea: «A fugit noaptea şi a luat şi ştampila cu el». Ştampila este robia noastră în faţa democraţiei. Apoi, trebuie să existe un suport informatic al întregii administraţii. Fără asta, oricât de mulţi bani ai avea se vor scurge ca apa printre degete”, a afirmat Varujan Vosganian.

Ministrul Economiei s-a aflat, joi, la Craiova, unde a participat la cea de-a doua ediţie a Forumului Economic Regional Oltenia, unde a vorbit despre strategiile dezvoltării economice şi importanţa creării de locuri de muncă.

gandul.info

Un Comentariu la "Vosganian: Dispariţia ştampilelor va fi modul nostru de a o rupe ca mentalitate cu trecutul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.