Adrian Ştef a participat la şedinţa de închidere a conferinţei C.R.E.N.V.

cernv

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat azi la şedinţa de închidere a Conferinţei Consiliului Regional al Elevilor din Nord-Vest, care a avut loc în ultimele două zile la Satu Mare.

Adrian Ştef a anunţat că între Consiliul Judeţean şi şi Consiliul Elevilor din Satu Mare va fi încheiat un protocol de colaborare, pentru a exista şi un cadru instituţional privind colaborarea dintre cele două părţi.

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că apreciază activitatea Consiliului Elevilor, care au transformat o joaca într-o treabă serioasă. “Aş vrea să vă organizaţi după modelul Consiliul Judeţean pentru a fi ancoraţi în realitate.

“Îl felicit pe Alex că a fost ales preşedinte regional, încă un argument că Satu Mare nu va fi un judeţ mărginaş într-o viitoare regiune de nord-vest. Sunteţi cu toţii nişte adolescenţi minunaţi, cu un frumos viitor în faţă. Sătmărenii din Consiliul Elevilor sper să se reîntoarcă în Satu Mare după terminarea studiilor, iar celor din alte judeţe le spun, încă de pe acum, că în 4-5 ani, măcar în câteva domenii cum sunt sistemul sanitar sau turismul vor avea multe orportunităţi pentru a-şi face o carieră în judeţul Satu Mare”, a spus Adrian Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.