Apple pregateste un iPhone revolutionar

httpv://youtu.be/QgTA2ULhgYw

Apple lucreaza la prototipul unui smartphone cu care vrea sa impuna un nou trend in telefonia mobila. Potrivit analistului Brian White de la Topeka Capital Markets, noul telefon ar urma sa vina cu o facilitate inedita – va avea doua au chiar trei ecrane.

Potrivit analistului, citat de BGR, Apple nu a dorit sa concureze cu Samsung, LG etc. la capitolul – cel mai mare ecran si a ales o solutie inedita. In loc de un ecran de 5-6 inchi, va oferi clientilor un telefon cu doua ecrane de 4 inch care vor duce experienta de utilizare la un nou nivel.

Interesant este ca un astfel de telefon exista deja pe piata. GadgetReport.ro relata, in ianuarie, despre modelul NEC Medias, un telefon cu doua ecrane de 4,3 inchi, un procesor de 1.5 GHz dual-core CPU, o camera de 8 MP, 1 GB de RAM, si spatiu de stocare de 16 GB. Mai multe detalii aflati de aici sau din clipul video de mai jos.

In nota adresata investitorilor, analistul a mai scris ca pe langa noul smartphone – probabil iPhone 6, Apple pregateste si un telefon mai ieftin, de 250-300 dolari, ce ar urma sa fie lansat in acest an. In fapt, o versiune mai ieftina de iPhone 5, destinata pietelor in dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.