CSM Satu Mare a învins CSBT Alexandria cu scorul de 62 la 51

baschet1baschet5baschet4 baschet3 baschet2
Elevele lui Dan Fleşeriu s-au impus azi, 6 aprilie, pe teren propriu în faţa CSBT Alexandria în primul meci din play-off-ul Ligii Naţionale la baschet feminin cu scorul de 62 la 51. Partida a avut loc de la ora 17.00, în sala de sport a LPS, de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Baschetbalistele de la CSBT Alexandria au venit la Satu Mare hotărâte să învingă luptând pentru fiecare minge … pentru fiecare coş, ceea ce a făcut ca fetele noastre să întâmpine dificultăţi în a se distanţa prea mult de adversare. În primul sfert echipa noastră a reuşit să învingă însă la o diferenţă de doar un punct (12-11). Sfertul al doilea a fost adjudecat de CSBT Alexandria (11-13), oaspeţii reuşind astfel să intre cu un minim avantaj la vestiare. La pauză tabela de marcaj arăta scorul de 23 la 24 în favoarea adversarelor.

Cele două echipe au luptat pentru fiecare punct avansând în continuare cap la cap, însă cel de-al treilea sfert a fost adjudecat de sătmărence cu scorul de 15 la 14. În ultimul sfert elevele lui Fleşeriu au reuşit totuşi să se distanţeze mai mult de adversare (24-13), încheind jocul cu un avantaj de 11 puncte (62-51).

Al doilea meci cu Alexandria va avea loc pe 10 aprilie în deplasare iar dacă va fi nevoie, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele campionatului se va disputa la Satu Mare, pe 13 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.