Walterus Reijers, consulul Olandei în vizită la Satu Mare

Walterus Reijers

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a primit în cursul dimineţii vizita excelenţei sale Walterus Reijers – Consulul Onorific al Regatului Ţărilor de Jos.

Discuţiile purtate au fost legate de modalităţile de finanţare şi coordonare a Fundaţiei “Casa Sătmăreană”, organizaţie neguvernamentală în care membrii fondatori sunt Municipiul Satu Mare şi Oraşul Zutphen

Centrul este situat în localitatea Viile Satu Mare, la 15 km de municipiul Satu Mare, şi oferă o gamă complexă de activitati şi servicii adresate varstnicilor afectati de maladia Alzheimer.

Edilul şef şi-a declarat susţinerea totală pentru continuarea activităţii Centrului şi a propus extinderea activităţilor pentru a putea mări numărul de beneficiari ai serviciilor cu încă 10 persoane. (în acest moment capacitatea Centrului este de 20 de bolnavi).

Totodată, consulul onorific a propus stabilirea unei întâlniri cu oameni de afaceri olandezi din domeniul agriculturii pentru a le prezenta oportunităţile pe care le oferă oraşul şi judeţul investitorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.