Aprobarea bugetului municipiului Satu Mare a fost amânată

conslocalsm

Consilierii municipali au amânat azi 4 aprilie, dezbaterea pe marginea proiectului de hotărâre privind bugetul local. La începutul şedinţei, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici, a propus scoaterea de pe ordinea de zi şi amânarea proiectului de hotărâre privind bugetul pentru o altă şedinţă extraordinară.

Cel mai probabil următoarea şedinţă va avea loc luni, 8 aprilie. Întrebată de către consilierul UDMR, Maskulik Csaba, de ce s-a decis scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului referitor la buget, Papici a declarat că trebuie făcute anumite modificări în structura acestuia care vor fi clarificate în scurt timp. “Oricum suntem în termenul legal deoarece ultima zi în care se mai poate aproba bugetul este 8 aprilie”, a declarat viceprimarul.

După şedinţă edilul-şef al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a declarat că pentru ca proiectul de hotărâre să treacă este nevoie de 12 voturi. “Consilierii de la PDL au primit ordin politic să nu participe la această şedinţă. Toate aceste lucruri trebuie spuse pentru ca sătmărenii să ştie de ce vor întârzia anumite salarii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.