Valer Marian îl acuză de denigrare pe deputatul Ovidiu Silaghi

valer-marian2
Parlamentarul sătmărean Valer Marian îl acuză pe deputatul Ovidiu Silaghi că „a mers în mai multe rânduri cu pâra la premierul României şi preşedintele PSD, domnul Victor Ponta spunându-i că nu se poate colabora cu mine, că sunt fixist şi am avioane în cap”. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă organizate azi, 3 aprilie, la biroul senatorial al parlamentarului sătmărean.

Potrivit senatorului Valer Marian „Ovidiu Silaghi a început o campanie de denigrare la adresa mea încă din luna mai a anului trecut (2012). A mai umblat cu pâra când am solicitat demisia întregii conduceri a Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare şi am auzit că s-a lăudat că ar fi fost la domnul premier Victor Ponta împreună cu primarul nostru municipal, dr. Dorel Coica. Dar premierul mi-a spus că nu l-a mai văzut pe Dorel Coica de când a decolat de pe Aeroportul Satu Mare cu ocazia participării la mitingul USL de la Negreşti-Oaş. Înclin să-l cred pe premier. La Victor Ponta a mai fost şi Kelemen Hunor, respectiv deputatul UDMR de Satu Mare Dolocki Istvan”.

Cu privire la hotărârea luată de a nu mai candida pentru un nou mandat la şefia Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Valer Marian a declarat că „unii lideri liberali au sărbătorit la Restaurant Class, când au aflat vestea că nu mai candidez. Unii dintre ei chiar s-au lăudat că au jucat un rol în îndepărtarea mea”.

Printre alte motive care au stat la baza deciziei de a nu mai candida, parlamentarul sătmărean a amintit şi agenda sa plină, implicarea în diverse proiecte dar şi problemele de sănătate cu care se confruntă. În acest sens Valer Marian a declarat că problemele sale de sănătate au apărut în a doua parte a anului 2011 însă în acest sens se va supune unui set de consultaţii şi analize medicale cu cea mai mare probabilitate la Munchen sau Viena. „Specialiştii au confirmat că se avea în vedere provocarea unui atac cerebral. Totodată, am tiroida atrofiată ceea ce a fost provocat tot de un atac extern”.

valer-marian

Mai mult decât atât senatorul sătmărean susţine că a fost supus în mai multe rânduri unor operaţiuni de filaj atât în Satu Mare cât şi în Bucureşti. „Fiica mea de 11 ani a primit telefoane de ameninţare cu moartea. La fel şi mama mea care locuieşte în satul natal, Dăbâca. Toate acestea sunt dovezi privind activitatea serviciilor secrete”, a declarat Marian.

 

Un Comentariu la "Valer Marian îl acuză de denigrare pe deputatul Ovidiu Silaghi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.