Autotractor furat din Polonia, depistat la Petea

tir

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat şi indisponibilizat un autotractor marca MAN, în valoare de peste 66.000 lei, care figurează ca fiind furat din Polonia.

Luni, 1 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, conducând un autotractor marca MAN, cu numere de înmatriculare specifice Poloniei, Janusz W., în vârstă de 54 de ani, din Polonia. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autotractorul figurează ca fiind furat din Polonia, din noiembrie 2012. Cetăţeanul polonez a declarat că este angajatul unei societăţi comerciale din Polonia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, faptă prevăzută şi pedepsită conform Codului Penal. Totodată, autotractorul, în valoare de peste 66.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.